Menu

Techburger 

Onze signature burger, waar het allemaal mee begon! Bestaande uit een heerlijk zacht broodje vol van smaak. Daarop zit de unieke en eigenwijze Techburger saus, met een frisse laag sla. De sappige burger vergezeld door een plakje kaas dat afgetopt wordt met wat extra saus, rode ui en natuurlijk augurk. Het geheel wordt compleet gemaakt door de Snack-A-Tech crispy flakes. Dat alles natuurlijk zonder enig compromis, maar wel 100% plantaardig! Loopt het water je al in de mond? 

Voedingswaarde: 430 kCal

Crispy

Simpel maar vooral authentiek en krachtig. Een echte burger met bekende saus, een goede bite en knapperige Snack-A-Tech crispy flakes! Gewaardeerd door zijn eenvoud, maar tegelijkertijd een unieke ervaring zoals je bij Snack-A-Tech verwacht. De Crispy burger is ook samengesteld zonder enig compromis, maar natuurlijk ook 100% plantaardig! Waar wacht je op?

Voedingswaarde: 441 kCal

Crispy Cheese

Net als z’n broertje simpel, authentiek en krachtig. Iets krachtiger zelfs nog door het heerlijke plakje kaas. Daarom minstens zo gewaardeerd als de Crispy en met recht een Snack-A-Tech topper. De Crispy Cheese is zoals alles bij ons compromisloos samengesteld voor de burgerliefhebber en 100% plantaardig! Kom je ‘m snel eens proeven? 

Voedingswaarde: 493 kCal

BBQ Classic

Zoals z’n naam al doet vermoeden een echte klassieker. De liefhebber van BBQ zal deze burger dan ook direct weten te waarderen. Soms is eenvoud precies wat iets perfect maakt en dat is in dit geval onze BBQ Classic burger. Het broodje, met een heerlijke BBQ saus en rode ui en natuurlijk de burger maakt het geheel. Alle ingrediënten van de BBQ Classic zijn natuurlijk ook 100% plantaardig. Ruik jij de BBQ al? 

Voedingswaarde: 359 kCal

Schuiven naar boven